IM Xclusive zoekt medior designer met ambitie (32-40 uur p/w)

Per direct zijn wij op zoek naar een allround medior designer met liefde voor animatie en video om aansprekende retailactivaties en 360-campagnes te maken.

Heb jij de ambitie om te werken aan opvallende campagnes voor de mooiste merken? Kan je samenwerken met een enthousiast creatief team en pak je met hetzelfde gemak eigen projecten op? Ben jij niet te groot voor een klein klusje, maar ook niet te klein voor een grote opdracht? Laten we dan kennismaken!

WIE BEN JIJ?

Je bent een designer die het verschil wil én kan maken. Je hebt ± 5 jaar bureau- of freelance-ervaring en nog altijd de drive om te groeien in het vak.

WAT KAN JIJ?

Als verlengstuk van ons creatieve team ontwerp je diverse (digitale) communicatiemiddelen en inspirerende designs: van animerende social content en infographics tot logo en brand design. Ook je pitch decks zijn een lust voor het oog waarmee we klanten direct kunnen overtuigen. Je werkt makkelijk met Photoshop, Indesign en Illustrator. En als je kan animeren of editen is dat écht een pré. Maar als je ambities hebt om dit te leren, gaan we ook graag met je om tafel.

WIE ZIJN WIJ?

IM Xclusive is een hands-on creative agency, die samen met Xclusive International 360-campagnes van A tot Z bedenkt en produceert. Projecten waar brand experience en de customer journey altijd centraal staan.

WAT BIEDEN WIJ?

We zijn een klein team met grote ambities. We werken hard aan mooie projecten, we lunchen altijd gezellig samen en sluiten de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. We bieden een marktconform salaris met de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen.

REAGEREN

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV en portfolio naar Matthijs Zoons. Dan nemen wij contact op om kennis te maken en praten we je direct bij over onze toekomstplannen, terwijl jij ons verrast met jouw portfolio.